Полицията издирва Емил и Евгени Милеви от бандата на Крокодила

policia2-1 (4)София /КРОСС/ Полицията издирва Емил Димитров Милев /44г./ и Евгени Димитров Милев /42г./. Те са заподозрени в извършено тежко криминално престъпление, съобщиха от МВР. Информационна агенция КРОСС припомня, че и двамата са от бандата на Крокодила.  Според МВР братята са криминално проявени, излежавали са ефективни присъди. Те са регистрирани в полицията за извършени от тях множество грабежи и ц.

МВР призовава гражданите, които имат допълнителна информация за издирваните могат да сигнализират на тел.166, 112 или в най-близкото поделение на МВР.
Анонимността им е гарантирана.

Информационна агенция КРОСС припомня, че вчера при спецакция по автомагистрала „Тракия“ край Вакарел беше убит небезизвестният Димитър Митрев – Богровеца /38 г./  Групата, наречена „Крокодилите“ – част от която са братята Иван и Емил Милеви, е следена от органите на реда от доста време. Екшънът започнал, след като късно миналата вечер престъпниците отвлекли турски гражданин с цел обир, като през цялото време са били следени от полицията. Обирджийте били тежко въоръжени, с автоматично оръжие и бронежилетки. Полицаите ги обградили край пътния възел за Вакарел, при което се разразила престрелка. Освен Митрев, други пострадали няма и от двете страни. Неговите съучастници успяха да избягат.