Полицейски проверки за противодействие на наркоразпространението, Новородено е намерено вчера около 10.30 часа в местността “Метоха” край Асеновград

PlovdivПловдив. Продължават постоянните полицейски проверки за противодействие на наркоразпространението. Полицаи от Второ РУ задържаха 20-годишната Д.С. от с. Труд и 27-годишния Г.Ч. от Пещера. В квартирата им са открити  електронна везна, 25 пакетчета с марихуана и марихуана в насипно състояние с общо тегло  42.84 грама. На улица в града служители от сектор “Криминална полиция” заловиха 26-годишната В.Л. с 0.77 грама марихуана. Около 22 часа в жилище на същата улица полицаите намериха 0.342 грама марихуана и 0.309 грама амфетамини,  притежание на Е.М. /20г./. Други четирима са заловени при полицейска операция в ж.р. ”Тракия”. От тях са иззети близо 51 грама канабис.
Новородено е намерено вчера около 10.30 часа в местността “Метоха” край Асеновград от гражданин. Бебето е настанено в родилното отделение на МБАЛ –Асеновград в добро състояние. При извършените незабавни оперативно-издирвателни действия полицаите открили майката на детето – Г.К. /30г./ от Асеновград. Работата по случая продължава.