Подмяна на кухня, демонтаж на стара изхвърляне на отпадъците

Искате да преобразите кухнята си до основи и във Вашите планове влиза съединяване на балкона с кухнята, изкъртване на старите плочки, замазка, мазилка, демонтиране на старите шкафове и мека мебел, то тогава, най-добре се възползвайте от професионалните услуги на някоя фирма „Кърти,чисти и извозва”, която ще се заеме с всичко това. Тя разполага с необходимата техника и квалифицирани работници, за да превърне плановете Ви в реалност. Фирмата ще се погрижи всичко да бъде изкъртено по най-добрия начин, мебелите ще бъдат демонтирани и откарани на желаното от Вас място, а за строителните отпадъци, които ще се образуват по време на работа не трябва да се притеснявате и за тях ще се погрижи фирмата. Те ще бъдат почистени и изхвърлени до сметището за депониране.

Първото нещо, което трябва да се направи, е да се свалят шкафовете и да се изнесе или изхвърли останалото обзавеждане от помещението. В зависимост от желанието на клиента, работата може да протече по два начина. При първия, демонтирането на мебелите ще премине бързо и безпроблемно, в случай, че обзавеждането и шкафовете няма да бъдат използвани отново, те ще бъдат натрошени на малки парчета, за да могат да бъдат изнесени по-бързо, и за да се използва максималния обем на превозното средство което е предназначено за изхвърляне на стари мебели. В случай, че старото обзавеждане няма да бъде изхвърляно, то демонтирането на шкафовете и мебелите ще отнеме известно време.

След като бъде опразнено помещението се пристъпва към къртачните дейности, което може да включва къртене на стена, мазилка, замазка, фаянс и подпрозоречно пространство, което също може да протече по най-различни варианти, в зависимост от желанията на клиента. Например, ако плочките от кухнята ще бъдат използвани отново, то ще бъдат необходими повече усилия и време, за да бъдат свалени по такъв начин, че да не се повредят или счупят. Къртенето на подпрозоречно пространство също може да отнеме време, тъй като преди това трябва да се демонтира дограмата, която, е разделяла кухнята от балкона, но оставите ли всички тези задължения и грижи в ръцете на опитни майстори, то бъдете сигурни, че нищо няма да се обърка и съвсем скоро ще имате кухнята на мечтите си.