Пловдив. Мъж бе намушкан с нож в село Маноле тази нощ, настанен е в болница в Пловдив без опасност за живота.

Половин час след полунощ при скандал в къща В.А./40 г./ от Калофер  е пробол с нож в областта на сърцето  55-годишен софиянец. Пострадалият е работил като животновъд в  селото. Причините за случилото се са в процес на изясняване. В.А. е задържан за 24 часа.
Двама младежи бяха заловени с наркотици вчера в Пловдив. Около 7 часа при претърсване в партерна стая в къща на ул.“Байкал” служители от Първо РУ са намерили две пликчета с 1.782 грама марихуана, чийто притежател е Т.К. /20 г./. Същия ден на бул. “Никола Вапцаров” при полицейска проверка у А.А./18 г./ са били открити 3.014 грама марихуана. Двамата пловдивчани са задържани в ареста на Първо РУ за 24 часа.
Седем мъже и две жени бяха ранени при катастрофа снощи на пътя Пловдив-Асеновград. Около 22 часа автомобил “Линкълн Таун Кар”, управляван от П.П./69 г./ от Белащица, се блъснал последователно  в мантинелата и  стълб край пътя, след което се преобърнал. Водачът е леко ранен. Пострадали са и останалите пътници в колата – 27-годишната И.С. от Пловдив е с фрактура на ръката,  а Г.С./26 г./ от Асеновград е с контузия в областта на корема,  пловдивчаните А.С./33 г./, Д.Б./23 г./, В.М./35 г./, А.Т./30 г./ и  28-годишната П.Х. са се разминали с леки наранявания. Леко ранен е и  Р.Б./26 г./ от Асеновград.