Пловдивски апартамент, превърнат в публичен дом от 63-годишен пловдивчанин, бе разкрит вчера от служители на Шесто РУМВР

Пловдивски апартамент, превърнат в публичен дом от 63-годишен пловдивчанин, бе разкрит вчера от служители на Шесто РУМВР. Около 22.00 часа те извършили проверка в дома на Д.В.. Установено било, че мъжът системно предоставял помещение в жилището си за секс услуги на различни лица. Снощи там били заловени  18-годишната К.К. от село Черни връх, 24-годишната М.К. от Пловдив и М.С./28г./ от Бургас. Бургазлията, който е известен на полицията и осъждан, се укривал в апартамента. В началото на декември миналата година  той  бил обявен за общодържавно издирване, тъй като трябвало да бъде приведен в затвора за излежаване на присъда. Двете жени и двамата мъже са задържани в ареста за 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство по чл. 155, ал. 1 от НК.

Вчера при специализирана операция служители от сектор “Криминална полиция” при областната дирекция са задържали в Асеновград 30-годишния С.М. от кърджалийското село Бленика. Той е заподозрян в разпространение на наркотици и е заловен на бул.”България” около 13 часа. В него са намерени 38.82 грама кокаин.