Плажен фитнес за борба с килограмите

Криза, криза, криза… Дума, която се набива в главите и трови нервите ни. А е време за горещи летни емоции… Предлагаме ви да избягате от финансовия стрес с антикризисен плажен фитнес. Морето е и най-подходящата арена в борбата с болежките, килограмите и кризата.

Отпуснете се блажено върху шезлонга в преследване на шоколадов тен, но не забравяйте движението. Половин час разходка – и ще изгорите около 200 калории, а с джогинг по пясъка ще изразходвате повече енергия, отколкото на алеята в парка.
Плажен волейбол с приятели ви гарантира весело разделяне с около 500 калории само за един гейм.

Морето е идеалното място, където може да оформите стройни бедра и перфектен корем. А когато лятото си отиде, водният фитнес може да се практикува в закрити басейни или дори във ваната.

Плуването е красив спорт, но не всички можем да яхнем вълните. Тренировката във вода обединява фитнес, джогинг и плуване. За едно и също време ще изгорите два пъти повече калории в сравнение с аеробика в зала. Движенията във водата задвижват всички мускулни групи. Няма прегряване, изпотяване и претоварване на ставите. Водата масажира цялото тяло и премахва болките, облекчава умората и тежестта. Упражненията стават още по-забавни, ако вземете надуваемата топка или възглавница.

Прочети още във Fashion.bg