Педагогическия колектив на гимназия “Д. Добрович” благодари на В. Рашидов за средствата осигурени с помоща на министерството за оборудване на компютърен кабинет

Педагогическият колектив на Националната художествена гимназия „Димитър Добрович” в Сливен изпрати благодарствено писмо до министъра на културата Вежди Рашидов. В писмото до министър Рашидов се казва:
„Изказваме благодарност към Министерството на културата за това, че проведе търг и осигури сумата от 17 800 лв. на Национална художествена гимназия „Димитър Добрович” в Сливен. С тези средства оборудвахме компютърния кабинет на училището с компютри, маси за компютри, поставки за компютри, столове и информационно табло”.
Припомняме, на 11 декември 2009 г. в галерия „Средец” на Министерството на културата се състоя благотворителен търг, който организираха аукционната къща „Ракурси” и Националният фонд „Култура” към Министерството на културата. Търгът бе посветен на 110-годишнината от рождението на Дечко Узунов и събраните средства в размер на 17 800 лв. бяха предоставени на Националната художествена гимназия „Димитър Добрович” в Сливен, която е към Министерството на културата.