Отслабване без магически хапчета

Едва ли има човек, който да не, е попадал на реклама за хапчета за отслабване, които Ви гарантират фигура на топ модел за няколко седмици. Повечето от тях твърдят, че благодарение на тайните си съставки от Южен Тайланд, Източна Индия или Западен Камерун, тези хапчета ще Ви решат проблемите с наднормените килограми за отрицателно време. Някои от тях са още по-дръзки в твърденията си – според тях, е възможно да постигнете желаните резултатите, без да полагате кой знае какви усилия и без да променяте начина си на живот. Истината, обаче, е съвсем друга и тя не отговаря на това, което твърдят производителите на тези „магически таблетки” за отслабване.

Безспорно има хапчета и хранителни добавки, които спомагат за по-бързото изгаряне на мазнини, но както казахме – те СПОМАГАТ, а не изгарят мазнините. Така, че забравете за възможността, при която си седите удобно на компютъра и в същото време ще направите плочки като Лазар Ангелов или талия на топ модел. Без правилно хранене и тренировки, е невъзможно да постигнете подобни резултати. Замислете се защо има толкова много хора с наднормено тегло и лоша фигура, след като има „чудотворни” хапчета, които могат да превърнат тялото Ви в мечтата на всеки бодибилдър или модел. Другият фактор, върху който трябва да помислите, е цената. Вярвате ли, че ако тези хапчета наистина действаха, щяха да се предлагат на толкова ниски цени? Едва ли. За жалост, обаче производителите се възползват от слабостите на хората с наднормено тегло и предлагат продуктите си на изключително ниска цена, която съблазнява хората да изберат „лесния” начин за отслабване пред трудния. Повечето от тях могат да бъдат лесно манипулирани, особено, ако са имали неуспешни опити в борбата с килограмите си. Те са готови да дадат мило и драго само, за да се отърват от наднорменото си тегло. Дори да постигнат някакви резултати и да свалят определен брой килограми, в крайна сметка те си възвръщат старото тегло, тъй като по-голяма част от хапчетата за отслабване потискат апетита и след като се спре техния прием, апетита ще Ви се върне и ще започнете да се храните отново по стария начин.

Сигурно сте чували тази фраза „Кой каквото и да Ви говори, знайте, че винаги става дума за пари”. Така, е и в този случаи – производителите на хапчета за отслабване са готови да изрекат всякакви лъжи и заблуди, само, за да Ви накарат да си купите техният „нов и революционен продукт” (който всъщност, е същия като останалите, но с друго име и опаковка). Затова, ако желаете да постигнете красива фигура, която да запазите за постоянно, то започнете да се храните правилно и да водите активен начин за живот, тъй като в противен случай само ще си хвърлите парите, без да получите очакваните резултати.