Новото лице на L'Oreal

Тя е красавицата, която плени сърцата на милиони хора в неочаквания холивудски хит „Беднякът – милионер“.

Сега актрисата Фрейда Пинто затвърди своя растящ успех, след като стана известно, че тя е новото лице на козметичната компания L’Oreal Paris.

24-годишната индийска звезда ще вземе участие в международната рекламна кампания за базирната в Париж фирма.

Тя се присъединява към актрисата Еванджелин Лили, която също беше помолена да рекламира козметични продукти на L’Oreal като една от „международните говорителки“.

Пинто, която беше свързвана романтично с нейния британски колега от филма Дев Пател, каза, че е „развълнувана“ от новата си роля.

Тя се присъединява към сериозна група звезди, които са вече модели на L’Oreal, включително певицата Бейонсе, испанската актриса Пенелопе Крус и Ева Лонгория.

Пинто, която участва в снимките на последния филм на Уди Алън в Лондон, каза, че е наистина много развълнувана да работи за голямото семейство на L’Oreal Paris и, че „това е семейство, в което ще бъда горда да взема участие“.

Освен, че ще рекламира козметични продукти, Пинто ще помага за събиране на средства за благотворителни организации за борба с рака, подкрепяни от компанията.

Актрисата стана известна буквално за 24 часа, когато филмът „Беднякът – милионер“ взе осем награди Оскар на церемонията през март в Лос Анджелис. /Kafene.info