Нишата „Кърти Чисти Извозва“ търпи сериозни загуби

кърти чисти извозва, кърти, къртенеНишите в строителния бранш търпят сериозен спад на работата с до 80 % според сигурен източник от кърти чисти извозва нишата .

Както се очакваше, нишата Кърти Чисти Извозва беше ударена от световната икономическа криза. Ние от кърти.bg успяваме да удържаме положението, единствено благодарение на нашия сайт кърти.bg, който продължава да е лидер в категорията си и засега се радва на много успешно класиране в търсачките.

Кризата удари много сектори, като секторът „услуги“ не прави изключение. Въпреки всичко, секторите на услугите и на производството винаги ще са до известна степен стабилни, просто защото хората постоянно и периодично се нуждаят от тях. Затова кърти бизнесът не е напълно замрял и засега имаме клиенти за кърти, чисти, извозва.

След максимум две години кризата ще отмине и именно тогава работата ни ще се увеличи и то много. Все-пак работата по ремонти и къртене все-някога трябва да се свърши и това ще стане, когато хората имат пари, тоест след преминаването на кризата. Оптимисти сме, че всичко ще се оправи.

Благодарение на добрия си сайт, ние оцеляхме и ще продължаваме да сме на върха. Показахме и доказахме това, което отдавна говорим, а именно, че силата на Интернет е огромна и ще става още по-огромна. Важното е да държиш .bg домейна в нишата си и да имаш красив сайт. Оттам нататък успехът сам идва.

Ние от Кърти.bg продължаваме да сме на разположение за всякакви дейности от областите кърти, чисти, извозва.