Не носете бели чорапи

Белите чорапи не си подхождат с нищо

Освен ако не сте Том Улф или собственик на захарна плантация, вероятно белите чорапки не подхождат на облеклото ви. Както повечето мъже, вероятно и ви залагате на дънките през по-голямата част от времето. А ако се наложи да се облечете с костюм, си представете гледката на черния си костюм и обувки с лъсналите отдолу чисто бели чорапи…без коментар. Вместо това заложете на черното, сивото, кафявото и тъмно синьо.

Белите чорапи бързо се цапат

Като всеки човек направил грешката да обуе бели чорапи и вие ще видите, че искрящата им белота не трае дълго. Особено през зимата, когато калта е навсякъде вашите доскоро бели чорапи ще са голямо предизвикателство за съпругата ви (и пералнята).

Белите чорапи са спортно облекло

Това е неоспорим факт – белите чорапи са за спортен екип. Ако не смятате, че можете да носите тениска на „Левски” под сакото, значи не трябва да мислите, че можете да ходите се бели чорапи на работа. (Освен ако не сте спортист, разбира се.) Белите чорапи изглеждат добре единствено със спортни шорти, маратонки и тениска.

Белите чорапи показват липса на вкус

Искате да всявате респект сред колегите си. Искате да бъдете най-добрия и да ви се възхищават. Е, тогава приберете си белите чорапи в гардероба, на възможно по-скришно място. Съчетайте панталона с чорапите. След това продължете нагоре – облечете подходяща риза, или пуловер.

Ризата и вратовръзката трябва да са в различни цветове, за предпочитане не твърде контрастни. Може да си мислите, че цветът на чорапите ви е маловажен детайл, но всъщност ако не му обърнете внимание може цял живот да се чудите защо не са ви взели на сериозно. /Chudesa.net