Най-универсалния подарък – букет цветя

Всички хора правим подаръци, с или без повод. Едни от най-често подарявани неща са цветята – самостоятелно или като допълнение към друг подарък, то няма как да отречем, че те са най-предпочитания подарък за всеки празник. Освен, че са универсален подарък и са подходящи както за жени, така и за мъже, цветята допринасят свежест и пъстрота към всеки празник. Въпреки това, обаче можем да срещнем сериозни трудности с избора на цвете, тъй като на пазара се предлага изключително много видове букети и аранжировки, които обаче не са подходящи за всеки повод. Затова в днешния материал ще Ви представим петте най-универсални букети и аранжировки от цветя, с чието закупуване няма да сбъркате, и да изпаднете в конфузни ситуации.

1. Рози – Безспорно това, е най-универсалния подарък за всяка жена. Все още няма представителка на женския пол, която да не ахне при вида на огромен букет от красиво аранжирани рози. Като допълнителен плюс можем да добавим, че на пазара се предлагат стотици видове и на практика, е невъзможно Вашия букет да съвпадне с друг. Освен това може да ги използвате като допълнение към подарък. Най-добре биха си паснали с романтични подаръци, като вино, шоколадови бонбони и т.н.

2. Микс букет – Тези букети представляват съвкупност от най-различни видове цветя, които са подбрани в красива и стилизирана комбинация. Подходящи са за всякакви поводи, така, че ако се чудите какво да вземете за рождения ден на шефката Ви, то това, е може би най-добрия вариант. Ако пък искате да направите по-силно впечатление може да добавите още нещо към него, като например някакъв сувенир или нещо друго, което да сложи в офиса си.

3. Букети от хризантеми – Класика в жанра. Разнообразни по цвят и стръкове предизвикват радост във всеки един човек. Може да ги използвате като подарък за майка си за 8-ми март или друг сантиментален празник.

4. Букети от Бонбони – Доста малко цветарски магазин предлагат подобен тип букети, но съм сигурен, че това ще се промени в близко бъдеще, тъй като това, е един доста оригинален и нестандартен подарък. Ако досега не сте срещали такива, то ще споменем, че самия букет се състои от цветя, но между листата и стъблата му са разположени вкусни шоколадови бонбони.

5. Кошници с цветя – Най-добрия подарък за официални и по-специални събития, на които не може да присъствате. Например, ако сте канени на годишнина на някой от бизнес партньорите Ви, но поради различни ангажименти няма как да присъствате, то изпращането на голяма кошница с цветя, придружена с поздравителна картичка, е възможно най-добрия начин да поднесете извиненията си, че не можете да присъствате на празника и същевременно да покажете уважението, което изпитвате.