Най-елегантните жени

Принцесата на Астуриас Летисия Ортис и Пенелопе Круз оглавяват списъка за най-елегантно облечените в средите на известните, отразява списание Ванити Феър.

В този ексклузивен списък за най-добре облечени присъстват също имената на тореадора Енрике Понс и неговата съпруга Палома Куевас, така както и на предприемача Алехандро Санто Доминго, син на колумбийския магнат Хулио Марио Санто Доминго. Между избраните присъства и първата дама на САЩ Мишел Обама, Карла Бруни, както и самата Летисия Ортис, чийто стил също се утвърди в известното списание още през 2008г.

Между мъжете изтъква името на Брат Пит и това на Даниел Крейг, по-известен като Джеймс Бонд. Те са избрани за най-елегантни мъже трета поредна година по страниците на списанието. Между известните холивудски личности се откроява младата актриса и кандидат за Оскар Ан Хатауей, в редиците също застава и Рене Зелуегър, известна от филма „Дневникът на Бриджет Джоунс“. Анджелина Джоли отстъпва мястото си на Алиша Кийс, която безусловно фигурира в списъка на известните с добър вкус. /БГНЕС