Най-добрият къртач на BOSCH

Безспорно една от най-популярните марки за инструменти на строителния пазар, е BOSCH. Тя, е лидер на пазара и по-голяма част от населението използва именно нейните инструменти. Дори съм сигурен, че ако разгледате инструментите си ще откриете поне един техен уред. BOSCH произвеждат абсолютно всичко – къртачи, дискови резачки, чукове, бормашини, флексове и всичко останало, за което се сетите. В днешния материал, обаче ще обърнем по-специално внимание на къртачите BOSCH и ще разгледаме един от най-успешните им модели, които се предлагат на пазара.

Това, е GSH 16 Professional. Той се характеризира с изключителната си мощност и освен това, е супер удобен за използване, предвид олекотения му и семпъл дизайн, който го превръща в предпочитан избор за много хора. Дизайнът, обаче не, е единствената причина, поради която повечето хора си закупуват от този модел къртачи.

Техническите характеристики на GSH 16 PRO са повече от впечатляващи. Благодарение на супер мощния си двигател от 1750 W, този модел може да изкърти повече от 1,7 тона бетон за един час. Това, е възможно, тъй като удара на GSH 16 PRO се равнява на внушителните 45 J.

Според задълбочени изследвания от чуждестранни специалисти става ясно, че GSH 16 PRO, е изключително рентабилна и надеждна инвестиция, тъй като този модел, е два пъти по-издръжлив и устойчив на лошите метеорологични условия сравнение с останалите модели, които ще откриете на пазара.

Другото предимство на този модел, е лекотата му. Той, е направен от възможно най-леките материали, които могат да се използват и благодарение на това тежи не повече от 16-18 килограма. Освен това GSH 16 Pro, е носител на престижна награда. През 2007 година този модел бива отличен с приза „Най-добър дизайн” на ежегодната класация, която се провежда от  дизайнерския център Red Dot в Германия.

Така, че ако искате да заложите на нещо качествено, което ще Ви служи дълги години, то най-логичния избор, е да се спрете на най-подходящия уред за къртене излизал някога на пазара –  GSH 16 Professional.