Най-добрите подарцъи за Свети Валентин

Без значение дали признаваш Свети Валентин за празник, то със сигурност човека до теб очаква да покажеш любовта си на този ден, като го поздравиш или му направиш специален подарък по повод Деня на Влюбените. Много хора, обаче се затрудняват с това какво да купят на половинката си за празника. Повечето се спират на баналните неща – кутия с шоколадови бонбони във формата на сърце, голям плюшен мечок, който като го натиснеш по корема казва „I love you”, еротично бельо и т.н. Други пък залагат на функционалните подаръци, от които цялото семейство ще има полза – готварска печка, пералня, диван, гарнитура или друг вид мебели или техника. Със сигурност бихме били по-улеснени в избора си, ако си споделяхме какво желаем да ни подарят, но повечето хора не го правят по една или друга причина. Безспорно най-добрия подарък, е този, с който успееш да разчувстваш половинката си, но ако сте им го подарявали преди или пък не знаете кой, е той, то сте изправени пред една доста трудна и деликатна задача. За да Ви помогнем, в тази статия сме събрали няколко от най-подходящите подаръци за Свети Валентин според нас.

Всяка жена се радва на красивите и големи букети цветя, особено, ако й бъдат поднесени в службата пред всичките й колеги. По този начин ще я накарате да се чувства специална, а освен това ще бъде в центъра на вниманието и най-вероятно ще предизвика завистта на останалите си колежки, което със сигурност ще я направи още по-щастлива, тъй като както знаете, женското приятелство, е по-скоро мит, отколкото истина. Другият подарък, с който бихте зарадвали една жена, е ваучер за пазаруване от магазин за маркови дрехи. По-добре не се опитвайте да й купувате дреха по Ваш вкус, (освен ако не знаете със сигурност за коя рокля си мечтае например) тъй като, е много вероятно да изберете нещо, което няма да й хареса и ще събира прах в гардероба. Като подходящи подаръци за жена може да приемем още – смартфон, скъпоценни бижута или романтична почивка.

Със сигурност избирането на подарък за мъж, е много по-лесна задача. Мъжете не са чак толкова претенциозни относно подаръците и не ги възприемат по същия начин, както по-голяма част от дамите. Въпреки това, обаче, е добре да купим нещо за любимия си, с което ще сме сигурни, че ще го зарадваме и ще го използва дълго време. Повечето мъже обичат технологиите и едва ли има мъж, който не би се зарадвал на нов 42 инчов телевизор, смартфон, стерео уредба, таблет или някаква друга иновационна джаджа. Ако пък не може да си позволите толкова скъпа инвестиция, може да му купите нещо свързано с неговото хоби. Например, ако, е запален футболен запалянко може да му вземете тениска с автограф от целия отбор, билет за някой мач или друго нещо, което, е свързано с отбора на сърцето му.