Мъж загина при катастрофа тази нощ в Пловдив

katastrofaПТП. Мъж загина при катастрофа тази нощ в Пловдив. В 0.20 часа на бул.”Васил Априлов” до № 140 лек автомобил “Мерцедес”, управляван от Н.К./35г./ от Пловдив, се качил на тротоара и се блъснал в дърво. Шофьорът на колата е починал на място. По първоначални данни причините за случилото се са движение с несъобразена скорост и вероятна употреба на алкохол.
Непълнолетно момче катастрофира с крадена кола. 16-годишен откраднал кола, катастрофирал с нея и я изоставил. Инцидентът е станал в нощта на 29/30 ноември в горнооряховското с.Янтра. В тъмните часове от денонощието К. А. откраднал лека кола „БМВ” от двор на къща
в селото, собстевност на 50-годишен мъж. Намерението на младежа било да се повози с автомобила, но на около 500 м. от селото, в посока с. Поликраище той предизвикал пътна злополука с материални, уплашил се и напуснал мястото на нцидента. На следващия ден, около 8 часа  собственикът се натъкнал на потрошената кола и сигнализирал служителите на реда. След проведената оперативно-издирвателна работа младият авантюрист е установен.