Мъж-Водолей и жена-Везни

Той е малка светеща звезда в необятното небе и ще се устреми към земята при повика на жената-Лъв. Веднага ще изпита силно вле­чение към нея, защото тя е сигурна в себе си (в това отношение той се различава от нея), която е смела и великодушна. Той е своеобра­зен, забавен и независим, поднасящ постоянно изненади. Ако ревност­та не развали всичко, тази двойка има добро бъдеще.
В началото възниква страхотна бъркотия, въпреки че авантюрата изглежда обещаваща. Най-важният проблем за Лъв е физическият, а Водолей се интересува повече от ума. Водолей не желае да предло­жи на Лъв едно сексуално богатство, поне както една Лъв изисква. И двамата са твърде независими – Водолей отказва да се подчини на опитите на Лъв да управлява. Сексуално си подхождат, но другите им проблеми са твърде експлозивни за дълга връзка.
Есенен полъх и зимен полъх. Повява вятърът на свободата. Но жената Везни трябва да внимава, защо всичко зависи от нея, защото Водолей е много далеч от действителността. Ако оригиналността, приключенията и неочакваното привличат жената-Везни, нещата ще вървят добре и ще има взаимна свобода. Трудностите ще дойдат, ако тя е човек на разума и на реда. Водолей не понася никакви ограниче­ния. В такъв случай е по-добре да се откаже връзката с него.
Родените под тези знаци са топли, чувствителни и сексуални съ­щества. Наклонността на Везни към еротични игри са това, което би могло да завоюва цялостно Водолей. Всеки изпълнява физическите изисквания на другия с удоволствие. Интересуват се от изкуство и музика и с удоволствие харчат пари. Прогнози: много хубава крат­котрайна връзка и изключително здрав брак.