Мис България 2009: Тази година нямаше спекулации в конкурса

– Тони, ще те запитам направо и моля да ми отговориш честно – как прие коментарите в медиите, че изборът ти е предизвестен, или по-скоро – добре платен? Това нарани ли те или те мобилизира да се справяш още по-успешно с ученето и обществените ти задължения като мис България?
– Тази година, за щастие, конкурсът бе така организиран, че нямаше никаква възможност за спекулации и съмнения. Той бе проведен на 2 части – полуфинал, от които жури от 10 български
жени, излъчи 10 финалистки, и финал, на които българския народ имаше 1 седмица възможно време да избере своята победителка и да гласува за нея с есемес. За да се избегнат спекулации, имаше строг регламент, а именно: 10 есемеса от 1 телефон на ден за 1 момиче, всеки следващ се игнорира. Това се прави от независима преброителна компания, която публикува резултатите още на следващия ден след конкурса, в проценти и разпечатки. За съжаление, живеем в страна, където всичко хубаво и добре организирано трябва да се опорочи. Така се случи и сега.

– Какво е мнението за цялата тази суматоха на приятеля ти?
– За щастие, моят приятел е страхотен човек и заедно с родителите ми много ме подкрепя. Непрекъснато е до мен и е човекът, от които винаги мога да поискам съвет. Имаме много красива връзка от 4 години. Той е космически инженер по образование, занимава се със собствен бизнес. Живеем заедно. Така че не виждам причина за суматоха, тъй като за разлика от други дами, които крият по разни причини приятеля си, аз няма какво да крия, той винаги е с мен на всяко медийно събитие.

– Какви са отношенията ти с Жени Калканджиева, сега след избора ти – знае се, че тя е много толерантен човек, но също така се знае, че е имала друга фаворитка?
– Отношенията ми с Жени Калканджиева са страхотни. Аз много я харесвам, а по мое мнение и тя мен. Често присъстваме на светски събития заедно и можем да бъдем видяни заедно, което само по себе си говори за отношенията ни. Агенция “Визаж“ ми осигурява медийни и модни ангажименти много често като Мис България. А въпросът за фаворитката – за първи път чувам такова нещо?!! Но ако вярно, това още веднъж опровергава въпроса за “купения“ конкурс!

– Твое ли беше решението да влезеш във Вип Брадър , и ако е да – защо? Ама искрено…
– Решението да вляза във Вип брадър не беше мое в пълния смисъл на думата. Имало е договореност между организаторите на конкурса и Вип брадър, момичето което спечели, да влезе в шоуто. Това не е тайна. Аз лично влязох по 2 причини: от толерантност и уважение към организаторите на конкурса и поради това че заедно с короната на Мис България освен хубави моменти, известност и приятни емоции, аз получих и отговорности, една от които е година да се занимавам с благотворителност. Аз не го приех като отговорност, тъй като се занимавам с благотворителност от много години, но в случая благотворителният сезон на Вип брадър, съвпадаше с мисията на Мис България. Но е много важно да кажа, че излязох от там, защото
смятам, че ако правиш нещо за благотворителна кауза, не трябва да ти плащат за това.

Четете още във Fashion.bg