Мистър Свят 2009

Най-атрактивният българин, който ще представи страната ни на световния конкурс Мистър Свят 2009, ще бъде избран на 2 юли 2009 г. в 15.00 ч. в „Буда бар Приве“ в „Кемпински – хотел – Зографски“.

Конкурсът е организиран от модна агенция „Визаж“. В журито, с председател Жени Калканджиева, ще се включат известни дами от родния бизнес и културен елит. Петима от избраните кандидати над 1.80 см ще бъдат представени за одобрение на централата в Лондон.

Финалът на тазгодишния международен конкурс ще се проведе на 3 октомври 2009 г. в Сеул, Корея. В надпревара за титлата ще се съревновават в продължение на две седмици национални представители от 80 държави по света.

Част от „изпитанията“, които световната централа на конкурса е подготвила за кандидатите включва екстремни спортни съревнования, както и изпробване на кулинарните умения при приготвянето на местни корейски ястия.

Кандидатите ще бъдат оценявани за стил, сценично присъствие и цялостно излъчване и харизма, присъщи на звездите. Победителят в конкурса ще се сдобие също така и с титлата „Най-желан мъж на Света“, както и с парична награда от 50.000 долара. /Actualno.com