Мистър Свят България не знае, че е спечелил

Късно снощи от централата на „Мистър Свят” в Лондон официално съобщиха името на младежа, който ще представи страната ни на световния конкурс в Сеул, Южна Корея.

С приз за най-красив българин бе удостоен 23-годишният Мартин Мартинов, а негови подгласници станаха Георги Георгиев и Пламен Бонев.

Преуспяващият топмодел на МА „Визаж”, обиколил почти цял свят, все още не знае за победата, тъй като от няколко дни е извън страната.

Мартин Мартинов има вече зад гърба си световни кампани за Castro през 2007г. Участвал е в ревюта на Джанфранко Фере, Прада, Дизел, както и в международни реклами на Coca-Cola. Изключително успешно развива кариерата си в Южна Африка. Взима многократно участия в седмицата на модата в Милано, като миналата година открива ревюто на Йоши Ямамото.

Преди броени дни елитно дамско жури с председател шефката на МА „Визаж”, Евгения Калканджиева определи девет финалиста, чиито материали бяха изпратени в централата на конкурса „Мистър Свят” , в Лондон.

За първи път тази година изборът бе оставен в ръцете на организаторите на световния конкурс, с цел да се избегнат съмнения и спекулации около титлата.

Самият финал на конкурса ще се проведе октомври месец в Сеул, Южна Корея, а до тогава ни остава само да стискаме палци на Мартин. /БЛИЦ