Министър Цветан Цветанов поздрави децата на загиналите и пострадалите служители от системата на МВР

Той ги зарадва с коледни подаръци, всяко от децата ще получи и по 700 лева за Коледа

“Винаги ще бъдем до вас и ще ви подкрепяме. Никога няма да забравим вашите татковци”, с тези думи министър Цветан Цветанов се обърна към децата на загиналите и пострадалите служители от системата на МВР. Днес те се сбраха на Коледно тържество край ледената пързалка ”Ариана” и заедно с вътрешния министър караха зимни кънки. Децата получиха много подаръци и лакомства, както и карти за безплатно ползване на пързалката до края на сезона.
Министър Цветанов благодари на всички спонсори, присъединили се към благородната инициатива в подкрепа на семействата на загиналите и пострадалите служители от системата на МВР, и обяви, че всяко дете ще получи за Коледа средства в размер на 700 лв.
Към тържеството се присъединиха заместник-министърът на вътрешните работи Веселин Вучков, главният секретар на МВР Калин Георгиев, директори на дирекции в МВР, служители, както и лицата на тазгодишната благотворителна кампания – водещите в Нова телевизия Вихра Петрова и Даниела Янков-Арнаудов, Димитър Цонев от БНТ 1 и Виолета Сечкова – продуцент и водещ в ПРО БГ.