Месец на тайландската кухня през март в „Планет Бар де Лукс“

Само през най женския  месец март в „Планет Бар де Лукс“ /Planet Bar de lux/ ще имате възможност да се потопите в  кулинарния свят на тайландската кухня.
За да допълните вкуса и сетивата  си от Тайланд специални масажи на клиентите  азиатки от  луксозния “Виктория Спа Дедеман Принцес” хотел ще глезят видните гости на партито на 1 март и ще ги накарат за миг да релаксират от динамичното бизнес ежедневие. Очаква се специален гост да бъде и почетния консул на Тайланд Виктор Меламед, издават от ПРофайл.

Менюто на Planet и този месец няма аналог за гастрономите. То е създадено с помощта на световноизвестни специалисти от шестзвездни хотели. Всичко в менюто е направено по оригинални тайландски  рецепти и е така подбрано, селектирано и позиционирано, че да облекчи максимално клиентите в избора им.

Терин от патешко  и тай супа първи ще опитат актрисата и водеща „На кафе” Дияна Любенова,  салата със смокини рукола и прошуто ще изкушат русото изкушение Златка Райкова.  Усещането за сладост ще завърши Анн Джи в компанията на любимите си десерти бананов кейк и орехов пай!

„Насладете се на специална храна и селектирани вина“,ни призовават гастроономите от Fenci -„ Ресторанти с въображение!”, които този месец гостуват с  кухнята си в модерното заведение.
Всеки месец в  Планет Bar de Luxe  гостуват най-добрите ресторанти, със специалните комплименти на Dweers и Руски стандарт, защото само Planet  създава вкусове и определя критерии, възпитава  и събира почитатели на столичната ул. Оборище 1, информират от ПРофайл./КРОСС/