Масаж на летището

Антистресови масажи се предлагат като еликсир за пътниците на миланското летище „Малпенса“, които се страхуват да летят.

Центърът за здраве и благоденствие Shanti, който се намира на пет минути от летището, е като оазис за многобройни пътници, разполагащи с време между един и друг полет, или пък за такива с отложени за по-късно полети. Собствениците на центъра дори предлагат безплатен транспорт до него от летището.

По този начин многобройни стресирани от полети пътници се потапят в зелен оазис от 15 000 кв.м., където забравят за хаоса наоколо.

Най-търсени са масажите fly, които успокояват напрежението и стреса. Центърът обаче предлага и масажи против страх от летене. Те се практикуват под звука на тибетски камбани и действат върху центъра за енергиен приток в тялото, прогонвайки напрежението.

Специални „светлинни“ вани, предлагани в центъра, са идеални за онези пътници, които са се приземили след дълъг презокеански полет, тъй като регулират хормона, влияещ на съня.

Предлагат се и подготвителни процедури за лек загар на кожата, подходящи за онези пътници, които се готвят да летят за Тропиците. /ProntoSofia