Марияна Христова стана Мисис Русе 2009

На 20 юли в Русе се проведе конкурса „Мисис Русе 2009“, организиран от агенция Елит-Д и „Фамоуз“. Девет русенки се престрашиха да вземат участие и да се борят за титлата за най-красива омъжена русенка. Те бяха оценявани от жури, в което участваха собственичката на конкурса „Мисис България“ Меги Савова, собственичката на Българския моден портал Fashion.bg Силвия Кабаиванова и др.

В първи кръг дамите бяха облечени в народни носии и носеха свещи, които оставиха на различни маси сред публиката в лятната градина на Дунав Плаза, където се проведе конкурса. Във втори кръг претендентките за титлата трябваше да проявят сръчност и въображение и да завържат вратовръзка на манекени и младежи от публиката. В трети кръг дамите дефилираха в тоалети на русенската модна къща Уоман Монро и отговаряха на въпросите на водещия Илия Деведжиев.

Журито присъди титлата „Мисис Русе 2009“ на Марияна Христова, която ще представи Русе на националния конкурс „Мисис България“. Тя е майка на две близначки, Мила и Тея Георгиеви, които станаха първи в конкурса „Малка мис Русе“ и спечелиха второ място в „Малка мис България“.

Четете още във Fashion.bg