Ластичните гащи са на мода

Забравете за диетите тренировъчната зала: най-бързият начин да вкарате фигурата си в ред е да обуете големи пристягащи гащи, познати в миналото като „ластични“. Не се смейте, даже звездите на шоу-бизнеса обуват такива, но и много внимават да не ги покажат.

Всичко започна със забележителната сцена с участието на Хю Грант и Рене Зелеуегър във филма „Дневникът на Бриджит Джоунс“, когато героят на Грант забеляза под малката черна рокля на Бриджит огромни пристягащи гащи. Тези, които смятат, че пристягащото бельо не е секси, трябва да си припомнят, че гащите на Джоунс изобщо не можаха да спрат порива на Дениъл Кливер, пише The Daily Mail.

Неотдавна в клуба на любителките на големите гащи попадна и актрисата Сиена Милър, която се появи в пристягащо долно бельо на премиерата на филма „Работещо момиче“. Сред костюмите на певицата Бейонс Ноулс, което тя взе със себе си на последното американско турне, можеше да се видят и шикозни гащи, украсени с пайети. По-рано тази седмица солистката на Girls Aloud Кимбърли Уолш беше заснета от папараците с огромни пристягащи гащи, които се виждаха изпод роклята й.

Няма нищо чудно в това, че звездите постепенно се отказват от прашките в полза на големите гащи. Това се случва поради факта, че в пристягащите гащи не им се налага да се червят от фотографиите, които злобните папараци публикуват в таблоидите.

Жените в подобно бельо са привлечени от възможността да прикрият някои малки „грехове“ (кутия шоколадови бонбони, която е била изядена посред нощ, например). И даже и да нямате възможност да пазите диета, а роклята ви е станала малко тясна – винаги можете да разчитате на това бельо. Има достатъчно дълги гащи, чиято ликра може да обхване краката ви от коляното, дупето и да очертае талията, която може би е била изчезнала преди.

Зад съвършените фигури на потресаващи красавици понякога се крият полиестерни колан-гащи, които оставят жената без дъх, но правят корема плосък, а задникът- стегнат. Даже актрисата Гуинет Полтроу носеше такива след раждането.

Само че трябва да бъдете внимателни, продължава The Daily Mail. Работата е там, че на местата, където свършват гащите, се образува гънка от сланинка, която се забелязва дори и през дрехата. Но можете да обуете гащите по-високо над талията и проблемът ще бъде решен. Освен това трябва да помните, че като съобразите поредния красавец със „стегнатата“ си фигура, не е задължително да му демонстрирате как ви се е отдало това. Ако го поканите у дома, събличайте се на тъмно.

Даже и ако вашият мъж споделя фетишистките наклонности на Хю Грант, неговата страст мигновено ще утихне когато види как неговата красавица си смъква ластичното бельо и изведнъж „набъбва“ с три размера повече, отколкото му се е сторило първоначално. За всичко останало стягащото бельо може да стане доста добър приятел на всички жени. /Chudesa.net