Камен с гадже в Пловдив, Буковска с Иван

kamen donevКамен Донев, един от най-конвертируемите ергени в родния шоубизнес, най-после се появи с ново гадже. Човекът оркестър беше засечен с ефектна дама в Пловдив от папарак на „Под тепето“. Актьорът, който открай време пази в абсолютна тайна трепетите на сърцето си и техните обекти, явно този път е хлътнал яко. На пъпа на Филибето, пред „Макдоналдс“, той прегръщаше чаровницата брюнетка, без да се притеснява особено от хорското любопитство. 
Камен беше в Пловдив заради поредното представление на култовия си моноспектакъл „Възгледите на един учител за народното творчество“. Двойката беше отседнала в хотел „Одеон“. След като хубавицата изпрати Донев до театъра и го разцелува на изпроводяк, се впусна на шопинг из фешън Стъргалото. По-близките приятели на Камен в арт гилдията и извън нея са наясно, че той никога няма да излее публично душевните си и мачовски страсти. Така че засега може само да се гадае коя е изкусителката, успяла да спечели талантливия мъж, който напоследък движеше соло. 
Затова пък тези дни стана ясно, че новият завоевател на сърцето на Йоана Буковска се казва Иван. Тя изповядва свежарската история в събота в „Търси се…“ по bTV. Известната актриса, която неотдавна само беше маркирала присъствието на нов властелин, сега споделя на какво е способна заради новата си любов. Буковска не крие, че обича и е обичана, след като дълго време не е откривала своята половинка. Говори за срещата си с Иван, за емоциите и промяната, настъпила в житие-битието й благодарение на него. Въпреки че Герасим Георгиев, с когото играят заедно в няколко постановки, казва пред камерите: „Винаги е бетон по отношение на личния си живот. Трудно можеш да достигнеш до нея. Жена и актриса с характер“. В студиото се появява и младият красавец Антоний Аргиров, с когото имаха горещи любовни сцени във филма на Дочо Боджаков „Моето мъничко нищо“, който разбуни духовете заради връзката между двамата герои – учителката и ученика. „Тя е верен приятел. Чешит е, но е много готин човек“, категоричен е сладурът от Малък градски театър „Зад канала“. Според него Йоана има само два недостатъка – винаги избира идиотски автомобили и си пада по доста странни манджи. Малин Кръстев пък ще я провокира да пренебрегне страстта си към млякото с какао и да изпие чаша вино на екс.

в-к Стандарт