Как да съчетаем късите панталони

В пролетните предложения на модните дизайнери късите панталони присъстват неизменно. И докато има мъже, които никога не биха показали краката си – защото мислят, че не е присъщо на техния пол или по някакви други причини, – някои все пак се осмеляват да скъсят дължината. (Виж идеите на Whereabouts и Lad Musician)

Ако си решил да пробваш, ето няколко идеи:

1. За небрежно-ученически вид късите панталони се съчетават най-добре със спортна блуза, тениска, блуза на райета, суитчър и т.н. Актуалните през този сезон V-образни деколтета също биха направили комбинацията интересна.

2. За по-делови вид, експериментирай с риза и дори с вратовръзка.

3. Отворени обувки се съчетават добре с къси панталони. Ако пък се носят със затворени обувки, чорапите трябва да са възможно най-къси.

4. Съчетаването на къси панталони с останалите дрехи е същото, каквото е и при обикновените дълги панталони. Просто резултатът е по-различен и в известен смисъл по-небрежен и свеж.

5. Късите панталони може да са добър вариант да разнообразиш облеклото си, но не са подходящи за всяка работна среда. Най-сигурно е да експериментираш със стила си в свободното си време или по време на ваканцията.

Обезкосмяването и късите панталони

Мъжките крака и космите по тях – отношението към тях е изцяло въпрос на личен избор. Дали ще си ходиш както природата е решила, само ще подкъсиш космите или ще ги махнеш напълно – това зависи от личните ти предпочитания.

/ Vratovrazka.bg