Как да сте по-атрактивни с модата през лятото

Знаете ли, че старата ви дреха може да се преобрази и вдъхвайки и малко нов живот, да създадете действително нова визия за тялото си.

Предлагаме ви няколко варианта, с които да преобразите една стара дреха, да спестите и да имате изцяло модерна визия за лятото:

Нека акцентът е само един – опитайте с уникална яка. Тази година яките са в необикновени форми и цветове. Разбира се лятото не ви е необходимо нещо прекалено затоплящо, но само малка добавка на шифон или деколте може много да направи за тоалета ви. Освен това подобно нещо позволява да направите по-ефективна и забележителна промяна. Само малки допълнения в много случаи могат да се окажат идеалният вариант за съвършено ново излъчване.

Комбинирайте готови модели като ДАМСКА РОКЛЯ ГРЪЦКО ДЕКОЛТЕ. Ново Никой няма да познае, ако сте променили старата си дреха с някои и друг акцент. За целта дори аксесоари като лятна дамска шапка с периферия или малко фишу, тънък колан на кръста могат изцяло да сменят излъчването. Отделно от това е и въпросът да прекроите старата си рокля. Това може да стане, като подкъсите или отстраните ръкавите на зимната рокля и направите тип потник, без ръкави.

Знаете ли, че дори връхната дреха за прохладните летни вечери може да бъде преобразена. Прокарайте здрав конец през средата и около дължината на ефирен тесен шал. Пришийте внимателно и наберете плата. Зашийте романтичен детайл към якичка, ревер или на бюста. Интересни мотиви могат да са цветя, пеперуди, букет и подобни, направени отново ръчно, от плат и с вашите собствени усилия.

Други идеи могат да послужат за обновяване на дрехите за плажа. По подобен план може да действате, дори със стария бански или роклята за плажа.

Ако върху стара дамска чанта или шапка имате интересни елементи, които могат да послужат за готова украса на новата-стара дреха, то възползвайте се от тях.

Успех в начинанията на всички!