Как да отслабнете за един ден

На всички е известно, че за да се отслабен трябва редовно да се потиш в тренировъчната зала, да спазваш диета и да се води здравословен начин на живот. Но това не се получава при всички . И много хора просто се примиряват. Но когато стане дума за пари, всяка жена иска да изглежда възможно най-добре.

Запитване до общественото мнение показва, че от всички недостатъци на външния си вид представителките на прекрасния пол са загрижени най-вече за излишната пълнота. Има различни начини за борба с нея, всякакви оздравителни програми, насочени към намаляване на теглото но какво да се прави ако до събитието остава само един ден?

Не трябва да се отчайвате! Сега на помощ на всички тези, които са се оказали в такава затруднена ситуация, идват звездите на шоу бизнеса със своите безценни съвети за това как да отслабнете за един ден и вечерта да бъдете в центъра на вниманието.

1. Само за един ден преди партито можете да направите корема си плосък ако намалите съдържанието на течности в организма, съветва ви известната певица Марая Кери. Трябва или да пиете по-малко течности, или да си купите от аптеката специални препарати с морски соли и водорасли, които намаляват съдържанието на течности в организма. На следващия ден обаче не трябва да консумирате много вода, сол и захар.. Това може да повлияе негативно на вашето здраве..

2. Виктория Бекъм съветва да се възползвате от кремовете за тен на кожата. Достатъчно е да нанесете слой от този крем на онези места, които искате да скриете. Ако го направите както трябва, се създава впечатлението, че там имате мускули, а не мазнини. Но за да не станат нещата по-зле – идете в някой салон, където това да бъде направено професионално.

3. Визажистите на много от знаменитостите казват , че с макияж (грим) могат да се поправят доста от недостатъците на напето тяло. Може да се направят очите, устните, скулите по-изразителни, да се създаде илюзията за издължено и по-фино лице. Ако всичко е направено както трябва, погледите на всички ще са върху лицето ви, а не върху тялото ви.

4. Бриджит Джонс съветва да обуете плътно прилепнали ластични шорти. Това тя е научила от своята баба,. Можете да ги купите от аптеката или от спортния магазин. „Хубавите ластични шорти щ ви направят стройни без диета и натоварвания”, – казва Джонс.

5. Внимавайте за осанката си. В това няма нищо ново, но правилната осанка ще ви «направи» с 2-3 см по-високи, Стилистите препоръчват да се учите да ходите с книга на главата. Брадичката трябва да е леко повдигната, раменете изправени. В това няма нищо сложно, единственото трудно нещо е да ви стане навик. осанку своей привычкой /lekar.bg