Какъв си според зодията част 6

Водолей

Водолеите са предприемчиви, иновативни и доста разумни хора. Те са способни да анализират и извлекат нови знания от абсолютно всяка ситуация, в която ще попаднат. Другите им отличителни белези са – решителност, упоритост, чувство за справедливост и нежност. Освен това са доста любознателни и ако нещо им привлече вниманието, то концентрират цялото си внимание върху него и не отлепят очи от него докато не им омръзне, след което се захващат с друго. По-голяма част от хората от тази зодия понякога могат да бъдат доста нетактични и бунтарски настроени, в зависимост от ситуацията.

Съществуват различни видове Водолеи, но едно ги свързва – винаги са център на вниманието, дори да не го искат. Някои от тях целенасочено искат да привлекат вниманието на останалите върху себе си, но няма как да ги виним, тъй като това им, е в кръвта и им идва отвътре. Докато други се опитват да „избягват светлините”, но често по неволя попадат под тях, тъй като няма как да избягаш от себе си.

Най-добре се разбират с Овен, Лъв, Рак, Телец и Скорпион

Риби

Повечето риби имат две лица – едно, което показват само пред най-близките си приятели и роднини, и друго, което излиза на показ сред чужди и непознати. Въпреки това, обаче под тази маска се крият изключително лесно раними и чувствителни личности, които въпреки, че не го показват са способни да направят всичко за най-близките си хора. Рибите могат да се определят като хора на настроението. Тяхното поведение много зависи от обстановката и чувствата, които изпитват към останалите.

Най-големият проблем на представителите на тази зодия, е факта, че не могат да се помирят със себе си. Винаги нещо ги изяжда отвътре, което ги тормози докато не го решат или докато не си втълпят, че имат някакъв друг проблем или недостатък. Те са склонни да превърнат нищо и никакъв проблем, като например счупена плочка в банята за най-лошото нещо, което им се, е случвало. Така, че, е добре да подходите с разбиране към тях и да не подценявате проблемите им, колкото и маловажни да изглеждат на пръв поглед.

Спогаждат се най-добре с Везни, Близнаци, Козирог, Стрелец и Лъв