Какъв си според зодията част 4

Везни

Везните се характеризират със силното си чувство за справедливост. Именно поради тази причина тази зодия се казва везни, защото хората, които попадат в нея са изключително честни и справедливи към всеки и всичко. Както се досещате сигурно везните най-много ненавиждат лъжците. Въпреки това, обаче те не са избухливи и, е изключителна рядкост да се скарат или да се сбият с някой, който ги, е излъгал. Разберат ли, че някой се опитва да ги подведе, те го отбягват и го наказват с безразличие. Друга характерна черта на тази зодия, е тяхната чувствителност и жизнерадост, която всяка Везна носи в себе си. Дори най-тежките и неприятни моменти, везните са готови да ги обърнат на шега и да се направят, че нищо не се, е случило. В интерес на истината, обаче това не, е така и везните преживяват много трудно тежките моменти, но се стараят да прикриват чувствата си, за да не натоварват околните с проблемите си.

Най-добре се разбират с представителите на зодия Овен, Близнаци, Водолей, Лъв и Стрелец.

Скорпион

Това са изключително предани и физически здрави хора. Те са готови да направят всичко за техен приятел, близък или роднина. Освен това, скорпионите са хора с изключително силен и тежък характер, който не се предава дори пред най-големите трудности, пред които го изправя съдбата. Даже може да се каже, че те предпочитат да им, е трудно, отколкото лесно. Затова не се чудете, когато някой Ваш познат Скорпион се опита да свърши дадена задача по възможно най-трудния начин,  отколкото да го направи по лесния.

Скорпионите са много талантливи хора, като най-много им се отдава изкуството, спорта и строителните дейности. Благодарение на спокойствието, самокритичността и желанието им за победа, това ги превръща в родени лидери и победители във всяка една сфера, в която се захванат. Като недостатък можем да отчетем факта, че трудно контролират гнева си и понякога са прекалено доверчиви, което в повечето случаи им изиграва лоша шега.

Разбират се най-добре с Риби, Водолей, Везни, Дева и Козирог.