Какъв си според зодията част 2

Близнаци

 

Хората от тази зодия са готови да направят всичко за любимия човек. Това, е най-отличителната им черта. Те са готови да зарежат всичко, за да помогнат на приятел, близък или роднина. Обаче колкото силно могат да обичат, толкова и силно могат да мразят. Повечето хора от тази зодия лесно се афектират, но и лесно прощават. Трябва да ги обидите много сериозно, за да Ви намразят за цял живот, но веднъж направите ли го, то не очаквайте прошка, тъй като Близнаците са доста горделиви по характер и трудно могат да преглътнат егото си. Като цяло можем да кажем, че по-голяма част от хората, които попадат под този зодиакален знак са повърхностни, бързо им сече ума, обичат да научават нови неща и са готови на всичко, за да помогнат на приятел. Най-добре се разбират с хората от зодия Водолей, Рак, Телец и Лъв.

 

Рак

Под този зодиакален знак обикновено попадат хора, които са своенравни, упорити и обичащи живота. Характерна черта на всички „раци”, е силната привързаност към семейството и мечтата за уютен дом. Хората от тази зодия буквално биха влезли в огъня, ако някой от семейството, е в беда. Освен това те имат вродено чувство за това какво се случва с всеки един човек от семейството, дали го тормози или измъчва нещо. Така, че ако търсите на кой от семейството да споделите проблемите си, то най-добре го направете на този, който, е зодия Рак. Той не само ще Ви съчувства, но и ще направи всичко по силите си, за да Ви помогне да преодолеете проблемите си, без значение от какво естество са. Като недостатъци на хората от тази зодия можем да кажем, че са прекалено загрижени, консервативни, срамежливи и често потискат чувствата си, за да не притесняват близките си.

Накратко можем да обобщим, че раците могат да обичат много силно и същевременно да мразят толкова силно. Повечето хора от тази зодия се характеризират като срамежливи и пасивни личности, които трябва да бъдат „побутнати”, за да постигнат целите си. Разбират се най-добре с рибите, скорпионите и козирозите.