Какъв е сексуалния ви живот според характера ви

Колкото и да се опитвате да скриете истинската си същност, когато правите секс, няма да постигнете успех. Именно характерът е това, което оказва влияние върху вашето поведение в леглото. Ако сте стеснителна и притеснителна личност, нямам как да сте необуздана тигрица в креватната гимнастика.

Срамувате се да говорите

Вие не можете да се отпуснете в леглото, стеснителността ви пречи да разберете колко хубаво нещо е сексът. Както в и срам да говорите на масата, така не смеете да споделите усещанията си с партньора, не казват какво ви харесва и какво ви дразни. И понеже човекът до вас вероятно не може да чете мисли, се получават много неприятни недоразумения, които в много случаи са пагубни за връзката.

Не се доближавате достатъчно

Понякога резервираното ви и хладно поведение, към което се придържате в ежедневието може да ви изиграе лоша шега, но както знаете мъже обичат да им се дърпат. Вашата независимост неудържимо привлича адамовците към вас и те буквално тичат с изплезени езици. Виене обичате да се прекалено близка с партньора си – имате усещането че ви задушава, затова и се радвате когато отсъства често. А най-доволна сте когато любовта е без много предисловия.

Открити и свободни

Марков алкохол, изискани ястия, танци…вашето поведение е открито и непресторено Такива сте в дискотеката, такива сте и в секса. Разкрепостени сте и обичате да експериментирате, лесно достигате до оргазъм, защото умеете да се наслаждавате на плътските удоволствия. Инициативата често е във ваши ръце и не се срамувате от това.

Прекалено организирана

За вас спазването на графици и условности е втора природа, не можете да живеете без да знаете какво ще правите след 30 минути или утре в 15 часа. Смятате се за зряла личност със свои принципи и ценности. Създали сте перфектния ред и никак не обичате той да бъде нарушаван…дори и заради секс! Затова, когато изпитате удоволствие се чувствате виновни. Не можете да лежите цял ден в леглото и да правите бурен секс, нали имате други задължения, които не търпят отлагане…

Прелъстителката

Мъжете не мога да устоят на погледа ви, било то в магазина или офиса, а какво остава за спалнята. Определено обичате да сте център на внимание, но и знаете как да го постигате. За вас основното удоволствие е не завършека, а самия флирт. Когато се стигне до консумацията вече губите интерес. Искате да бъдете обожавани в леглото и да играете различни роли, само така ви е интересно.

Романтичката

Вие сте като малко момиченце, изгубено в гората. Трябва да има кой да ви закриля и успокоява постоянно, да имате рамо на което да се облегнете. Съгласни сте на всичко само да не сте сама – тази стратегия често пъти води до самоунищожение. Вашето желание за секс на пръв поглед е огромно, но всъщност това е желание на за плътска, а за емоционална наслада – искате любов, не секс. И тук мъжете нямат вина. /chudesa.net