Какво да не носим в офиса

1. Джапанки

Вярно е, че лятото е време за разпускане, но чак толкова да се разпускаме не влияе добре на имиджа ни, а и на този на фирмата, в която работим.

2. Пайети

Може в стила ви на обличане за дискотека да влизат доста от звънящите джунджурии,но по-добре си ги спестете в офиса.Все пак не сте на карнавал.

3. Прекалено тесни панталони

Шефът ви вероятно няма да ви уволни за няколко сантиметра повече около талията, но ако сте решили да ги подчертаете с впити панталони, може да си изпросите най-малкото порицание.

4. Сутиен на показ

Ако сте си купили скъп сутиен и искате да го покажете, работното място не е подходящо за това. По-добре изчакайте до уикенда или поне до вечерта.

5. Шалвари

Може да са модерни, но не са за офиса, колкото и да недоволствате. Бизнес етикета просто не ги приема.

6. Тениски с картинки и логота

Ако сте с бяла или черна тениска и дънки, може и да не предизвикате раздразнение, но ако си сложите тенисната с черепите и пречупените кръстове, ще ви погледнат накриво, Вашият вкус си е ваш и никой не ска да го променя, но след работа.

7. Гривна за крака

Няма начин да не остане незабелязана, гривната за крак е прекалено секси, за да остави равнодушни шефовете ви по-повод на приличието. Запазете я за гаджето.

8. Къса пола

Не мисля, че има какво да се обяснява по въпроса – освен ако работното ви място не е свързан с друг вид услуги.

9. Къси панталонки

Може би си мислите, че щом са панталонки няма проблем, но все пак показвате прекалено много плът за деловата среда, в която се намирате.

10. Голямо деколте

Никой не оспорва факта, че сте надарени в бюста и сигурно това се харесва на по-голямата част от колегите. Но не си играйте с огъня, скрийте си прелестите за по-късно. /Chudesa.net