Истински ли са или естествени?

Бюстът е първото нещо, което повечето от мъжете забелязват при жените. Едни харесват голям, други малък, а има и такива за които е важно той да не е изкуствен.

Ето и няколко примера за разпознаване на истинския от силиконовия бюст. Истинските гърди трябва малко „да висят“ и да се движат с останалата част на тялото. Това най-добре се забелязва при ходене. Ако бюстът въобще не се движи докато жената ходи, няма никакво съмнение, че става въпрос за силикон. Ако на плаж ви хареса бюстът на някоя девойка, обърнете внимание как той изглежда в легнало положение. Тогава гърдите не би трябвало да стоят „високо“ и да са прекалено близо до брадата. Естествените гърди падат в страни когато жената лежи. Няма съвършени хора, така и най-хубавите естествени гърди не са идентични. Винаги едната е по-голяма от другата, освен в случаите на естетическо творение.

Другия начин да различавате е да се обърне внимание на мястото между гърдите и мишницата и под гърдите. Има само два начина да се попълнят със силикон и при двата случая винаги оставят белези. Но ако страстта не ви остава възможност да обърнете внимание на белезите, тогава обърнете внимание при допира – естествените са меки за разлика от силиконовите. /БГНЕС