Искат Любо в музея “Мадам Тюсо”

penevКоя личност бихте желали да видите в прочутия музей „Мадам Тюсо“  в Лондон. На този въпрос отговарят всички присъстващи, които излизат от прочутата атракция. Човек на „Стандарт“ забеляза нестандартен отговор, дошъл от група ултраси на ЦСКА, запълващи времето до мача. Без колебания момчетата с червени шалчета от столичния квартал „Младост“ написаха „Любо Пенев“.
„Червената“ агитка се опита да опустоши най-големия мол в Европа, намиращ се в Лондон. Мълвата за невероятно изгодните цени се разнесе от уста на уста сред привържениците на ЦСКА. В деня след мача те атакуваха като орди мола. По-неплатежоспособните грабеха маркови маратонки „Найк“ и „Адидас“ по 10 паунда. По-заможните се отплеснаха по техниката, като напълниха саковете с плейстейшъни и преносими компютри. 
Един лаптоп излиза с около 300-400 лева по-евтино от София, обясни компютърният спец Кольо от „Лозенец“. Той пресметна, че с тези пари може да хване евтин полет до Лондон и обратно и пак компютърът му ще излезе на далавера.
Естествено, с пълни чанти си тръгнаха и стотиците жени в агитката на ЦСКА, които наблегнаха на модата. Всички обаче бяха изумени, че цените в тузарския Лондон са доста по-ниски от тези в София.