Зодия ТЕЛЕЦ – хороскоп

Според възможностите на статистиката, да си роден под този знак означава да бъдеш обречен да си силен. А това вече е твърде голяма отговорност. Твърденията и мненията, които се разпространяват като легенди, когато се говори за този знак неминуемо се отразяват (десетилетия наред) и върху изграждането на поведенческия морал пред обществото на типичния Телец.  Причините за тази паралелност са следствие на търсенето на адекватно покритие между външния свят и човешката натура. С преминаването на Слънцето през Овена ние разбрахме, че желанията са нашия импулс.
Домът на Телеца ни показва, че те могат да имат и цел. Ако тези вътрешни връзки между зодиакалните съзвездия не присъстваха, едва ли щяхме да говорим за характерология и типове поведение. Благодарение на превръщането на силата на желанието в цел, родените Телец успяват да реализират качествата си като ръководители или да намерят мястото си сред авторитетните персони в обществото.
В любовта и секса те са по-авторитарни, дори отколкото сами смятат. Това е високият праг, който трябва да прескочи всеки един типичен представител на знака още през младостта, за да намери по-късно личната хармония в партньорството и брака.
Тъй като принадлежат към тригона на “земята”, Телците искат и сексът да бъде толкова категорично подчертан и конкретен, колкото и успехите им в други сфери от живота. Без негово присъствие в любовта, както и без екстаза на сексуалното удоволствие, те не приемат своята победа. Няма период от живота им, през който може да се говори, че сексът е по-малко важен и не е на почетно място. За Телеца той винаги е средство за постигане на целите и заслужен резултат от положените усилия.
Забележете, Телецът е недостъпен преди да е решил, че наистина желае да постигне секс. Когато го виждате непосредствен в общуването, усмихнат или предразположен, не се самозалъгвайте. Неговата цел е една – да ви свали. Тогава той е съгласен на всичко и е готов на подвизи, може би повече от всеки останал знак. Не се заблуждавайте обаче, че имайки го в леглото, вие сте влезли в сърцето му. И дамите, и господата, родени под знака, не бъркат любовта със секса и затова не е нужно да се строят въздушни кули или да се свалят звезди. Достатъчно е всичко да бъде чисто и топло, и тогава те са готови да разкрият цялата палитра на своите неограничени възможности в тази сфера.