Зодия Телец – Най-подходящи партньори

До 29,5 години най-подходящи партньори са хората от зодиите Дева и Кози рог. Те са земни знаци и до 29,5 години търсят случайни, малко пасивни, чувствени връзки. Но ако Телецът избере Дева, трябва да знае, че тя е красива, но хладна, ако пък — Козирог, че той е добър делови партньор и съпруг, но по-късно няма да може да удовлетвори Телеца сексуално.

След 29,5 години Телецът започва да расте духовно и може да намери подходящ партньор сред хората от зодиите Близнаци и Овен. Близнаците допълват интелекта му, а Овенът — огъня и енергията му. Овен и Близнаци са доста интелектуални зодии и тъй като Телецът не витае в обла­ците, полезно е понякога да се повдига малко над земята, за да може хубавичко да разгледа своя живот и измени бъдещето си.

След 41,5 години, когато Телецът вече е придобил дълго­очакваното благополучие, тъй е готов на по-дълбоки, идеалис-тични, духовни отношения. Тогава може да бъде съвместим със Скорпиона и Стрелеца. Но не бива да взема решение прибързано — трябва да е уверен, че партньорът му е най-развитият (от своята зодия), иначе всичко е загубено.

Стрелецът дава възможност на Телеца да пирува на банкета на непознатите за него възторзи на душата. А Скорпионът може да му обясни загадъчните страни на жи­вота, които винаги са го обърквали, а също и как да съчетае физическото с духовното. Скорпионът във всяко време може да бъде добър партньор на Телеца.

Телецът е постоянна зодия, не обича промените. В млади години Телците са особено верни на приятелите и роднините си. В брака верността им е постоянна.