Зодия Скорпион – Най-подходящи партньори

До 29,5 години най-добрите партньори на Скорпиона са Раците и Рибите. И трите са водни зодии, които в тази възраст са крайно емоционални и успешно действат в психосексуален план. Нерядко Скорпионите са добре съвместими с Козирог и Дева. След 29,5 години Скорпио­нът започва да съзрява и осъзнава своето постоянно «Аз», което постепенно става доста агресивно и властно. То­гава Скорпионът често е съвместим с Телеца и Везните — с направляваща планета Венера. Тези две зодии притежават голямо   търпение   и   способност  да  понесат   властния  характер   на Скорпиона.

След 41,5 години Скорпионът вече трябва да е напълно завършен като личност и да придобие контрол над своето интелектуално «Аз», без да губи сексуалната си смелост. В това време често бива съвместим със Стрелеца и Во­долея.

В младостта Скорпионът винаги търси повече «зелени пасища». Той защитава и укрепва дома и семейството си при условие, че са му разрешили извънбрачните връзки. Той умее да скрива тези връзки и никога не се хвали за това пред любимия. Най-добър период на развитие на верност­та му е след като навърши 29,5 години и тогава, когато между партньорите от самото начало съществува голямо съгласие (във физически и интелектуален план). Но при такива условия кой не е верен?

Скорпиони, астролозите ви питат: Какво ви трябва, за да забавите гонитбата си към успеха, която изгаря не само вас, но и околните? Защо винаги губите, макар че сте щедро надарени от боговете? И защо сте дребнави и отмъстителни? Може би това про­излиза от вашата неувереност? Защо сте толкова открито егоистични?

И накрая — защо звездите са ви направили най-сексу­алните?