Зодия ОВЕН – хороскоп

Появил се на белия свят заедно с енергията на съзиданието, на началото, на активното развитие и растеж на всичко в природата, този зодиакален представител не страда от липса на инициативност, дори е показно експанзивен. Неговата страст, обаче, прегаря бързо, ако срещне безчувствие и неразбиране. Поставите ли се от друга страна на такава връзка, вие без да искате ще си помислите, че няма по-коравосърдечен и хладнокръвен човек. Но ако вече сте го спечелили, може да разчитате на неговата дружба. Не забравяйте да следвате правия път в историята на взаимоотношенията. Дори ако след десет или повече години съзирате у своя партньор детска наивност или любознателност, не решавайте веднага, че той не е регистрирал вашите забежки. Може и да е търпелив до отчаяние, както и верен, когато реши, но партньорът Овен не позволява до го пренебрегват дори с жест.
Той има енергията със замах да прекъсне всичките връзки и да потърси щастието си далече от вас. Така, по житейска ирония, обикновено родените под този знак, сами са причина за ударите на съдбата. Ако действително цените партньорството на един Овен, това веднага ще се разбере: по редките поводи за препирни и по спорадичните случаи на тревога. Не му давайте шанса да отприщи гнева си и да избухне с цялата сила на емоциите си. Колкото по-рядко става това, толкова по-истинска, успешна и дълготрайна ще е връзката ви.
С напредването на годините можете да бъдете сигурни, че натрупаният опит него тегли навън, извън дома. Напротив, привързва се силно към това, което не го безпокои, към равновесието. Само негативно настроените към света представители на Овена често експериментират в любовните връзки и настояват да удовлетворяват най-вече своя егоцентричен стремеж и сексуален глад. Те обикновено остават много далеч от потребностите на партньора и им се налага бързо да преминават от изчерпалия се контакт към нов./Хороскоп