Зодия ЛЪВ -хороскоп

Съдбата или по-точно предопределението така е разместило звездите по небето, че територията, полагаща се на този “огнен” и променящо-приспособяващ се знак, обикновено са свързва с прояви на великодушие и благородство, неприсъщи на останалите хора. Върху частта от слънчевата траектория, запазена за знака на Лъва, откриваме и най-ярката звезда от нашия небосклон: “Регулус”, подтиква родените под този знак да използват изключителния шанс за социален и материален подем, който им се предоставя в течение на целия живот, без оглед на възраст и пол.
Затова и основното задължение, основен мотив за родените под знака Лъв става непременното желание да се самоутвърждават, да извоюват престиж пред обществото и авторитет сред тези, с които живеят. Човешките качества – силата и дълготрайността на емоциите, отиват, без дори те да разберат как, на втори план.
Традиционното схващане за Лъва като най-силният знак от Зодиака, те защитават чрез активността си. Обикновено са тези, които правят крачката към човека, когото харесват, поемат отговорността да предложат дружба и те са тези, които се смятат за задължени да я прекъснат, когато им е неизгодна.
Не си мислете, че вие поддържате огъня в тази “огнена” комбинация. Лъвът ще ви каже “довиждане” точно, когато прецени, че вече е време да си отива – нито мига по-рано. И това ще стане, не защото е готов да преценява и пресмята, а защото е подвластен на страстта и желанието, на ревността и притеглянето. Отсъствието им го поставя тутакси на земята, а оттам до решението за търсене на нова сцена за изява на собствената достопочтена персона, има само една стъпка. Не приемайте обаче това оттегляне като лично отмъщение. Роденият под знак Лъв не смята, че ви дължи обяснение. Нима постигането на максимална възбуда в секса или освобождаването от нея изисква обяснение?