Зодия ДЕВА – хороскоп

За родените под знака на Дева основно оръжие в сраженията за място под Слънцето са не чувствата и екстремалните преживявания в секса, които дават власт над околните, а здравият и хладен разсъдък.
За да постигнат своята цел в партньорството, разбира се, когато решат, че са готови за този акт, те разполагат с методичност и търпение. Далечната, почти незабележима обсада е техен приоритет.
Може би затова не съм срещала Дева бореща се за непостижима цел. Ако, според разбиранията на останалите, нещо липсва в живота й, то това е така, защото такова е изричното й желание!
Времето и мястото върху зодиакалната карта, отредени за територия на Девата – от 23 август до 22 септември, не предразполага резки и бързи промени. При тях ситуациите се развиват плавно и в съответствие с често болезнения им педантизъм.
И точно поради това, близкото общуване с Дева е препоръчително за всеки от представителите на Зодиака. То има силата на пречистване на душата и съзнанието. Вие ще изживеете духовен катарзис, само ако следвате тези последователни и търпеливи учители. В процеса на общуването Девата има преднина пред останалите знаци. Но не така се развива ситуацията, когато тя реши да реализира своята любов. И тогава продължава да мисли и претегля, опитва се да мисли как да се предпази от евентуални разочарования. В резултат нейното впускане в прегръдките на секса идва значително по-късно в сравнение с връстниците й.
Прилежно кътащата своите спомени и преживявания Дева, обикновено вписва всички свои любовни победи и провали в дневник. Там бихте могли да откриете толкова много имена и дати, от които на един лъв да му се завие свят. Но това е повече анализ на възможностите и начин да се натрупа опит, а не реализирано чувство или желание за секс. Типичната Дева не може да си позволи доверяване на импулса и импровизацията. Тя би се зарадвала на секс, който до най-малки подробности повтаря предварителните й представи. Но кой би могъл да отсече кое е по-важно за развитието на една връзка?