Значение на АСО пика

karta aso pikaАСО ПИКА символизира огромната сила, енергия и мощ. Относно това, в какво направление действа тази сила – във ваша ползва или против вас – зависи от подредбата и разположението на съседните карти. Наличието на тази карта говори за възможности и високи достижения. Ако силата, за която става дума, е ваша вътрешна сила, то вие трябва да гледате в бъдещето без страх и с растяща надежда. Но асо пика може да означава и опастност, особено в този случай,  когато острието е обърнато надолу. Неконтролирани сили могат да се обърнат срещу вас и да застрашат вас и вашите близки. Във всеки случай при появата на тази карта в подредбата, ви е наобходима най-строга дисциплина и внимание за да можете в нужния момент да обърнете силата, за която става дума, в своя полза.

Ако асото пика се окаже в центъра на подредбата, то ви характеризира като човек, притежаващ голям дар за изцеление, вие можете да преуспеете в медицината и грижите за болните. Вие притежавате способност на ръководител и можете да постигнете голям успех в политиката, правото и подобни сфери на дейност, изискващи голяма енергия. Обаче, при това вие по всяка вероятност сте ограничени, упорити и склонни към догматизъм. Вие трябва да проявявате търпимост, да сдържате своят характер и честолюбивите си стремежи.

Ако асото пика се окаже в горният десен ъгъл на подредбата, то представя външна сила, с която вие ще се сблъскате в близко време. Трябва да се подготвите да овладеете тази сила и да я обърнете в своя полза. Във всеки случай ще излезете от това изпитание по-опитни и ще придобиете вътрешно спокойствие, благодарение на по-дълбокото познаване на своите собствени възможности.

Ако асото пика се окаже в горният ляв ъгъл на подредбата, това означава, че вие можете да внедрите тази сила в твоя живот или да я избегнете. По всяка вероятност вие се намирате на границата на приемането на някакво решение. Ако вие сте плашлив и нерешителен човек, то едва ли трябва да се опитвате да променяте радикално вашата жизнена подредба. Но ако вие сте смели, самоуверени и склонни към риск, то пред вас са окрити необикновени възможности. Готови ли сте да застанете на този интересен и многообещаващ, но изпълнен с много трудности път?

Ако асото пика се окаже в един от долните ъгли на подредбата, то става дума за някакъв конкретен случай, който може да се охарактеризира от съседните карти. Във всеки случай трябва да сте готови за емоционална буря в неочаквано опасна ситуация или към груб натиск от страна на влиятелна личност. Ако съумеете да преодолеете това затруднително положение, то можете да го обърнете в своя полза.

Съществува посъвместен предразсъдък, състоящ се в това, че асото пика обезателно означава смърт или трагедия. Това е неправилно. Животворната сила на асото пика не се явява сила на Злото. Който съумее да се приспособи към нея, ще открие в бъдещето неочаквано духовно богатство.