Зе се връща без договор от Украйна

futbol7Зе Соарес се прибира от Украйна без договор. Бразилецът трябваше да подпише с местния Металург (Д). В петък официалният сайт на Левски дори написа, че двата клуба имат предварителен договор за продажбата на играча. Според информация от Украйна крилото дори е минал медицинските тестове. Така на преден план излезе версията, че футболистът не се е разбрал за личните си условия. Треньорът на „сините“ Антони Здравков обясни, че някои дребни детайли пречат трансфера да се осъществи.
Зе Соарес е включен в групата на Левски за днешното гостуване на Сливен от 15-ия кръг на „А“ група. Мачът е от 14,00 ч.
След продължително отсъствие в разширения състав място намериха защитникът Виктор Генев и нападателя Дениран Ортега. „Всеки един трябва да покаже уважение и да се отнесе напълно сериозно към задълженията си, независимо дали му остават 30 или 300 дни в Левски „, допълни Здравков, който визираше най-вече Ортега.
Димитър Телкийски е напълно готов за игра, категоричен е треньорът. „Той вече направи четири тренировки с тима. Елин Топузаков обаче ще пропусне мачовете до края на годината. Контузията му е сериозна, надявам се през януари да започне нормална подготовка“, добави Здравков.

в-к Стандарт