Жената-Риби и ерос

Имат склонност да драматизират. Разчитайте на тях да направят правилните движения, да кажат правилните неща и да създадат добра атмосфера. Те научават рано за секса, тяхната склонност да се харесват, рядко им позволява да кажат – „не“.
Те са сексуално свободни и харесват свободата и разнообразието в еротичната игра. Не е трудно да се възбуди жената Риби. Гледането на секс-филми или четенето на съвременни новели може да учес-ти дишането и. Тя е много изобретателна и би опитала в спалнята си
някои сексуални акробатики, които е чеа в книгите. Предполага се, че първият секс-роман е написан от Риби.
Тяхната естествена склонност към театралност им помага да засилват апетита на любовника си със стенания и въздишки. Ако вашата фантазия е адекватна на тяхната, контактът наистина би бил хубав. Те ще режисират сцената като в пиеса – подходящо осветление, парфюм, бельо, различни вибратори – всичко, което подхожда на вкуса на техния любовник. Веднъж разбрали склонностите му, те използват въображението си, за да направят ситуацията по-възбуждаща. Един от малкото пъти, когато Риби са доволни от позицията „жена отгоре“, е във ваната, където движенията им са като на риба в спокойно море. Те са в състояние да се настроят физически и умствено за оптимално действие. Либидото им е необичайно силно по време на неразположение. При Риби това може да бъде психическо състояние. По такова време те обикновено застават в сексуална позиция, която трудно контролират.
Един от опитите, използван от много жени-Риби да намерят сексуално удовлетворение извън съвкуплението, е в банята. След като възбуди и стимулира любовника си, тя облива голото му тяло, обръщайки голямо внимание на ерогенните му зони. Неговото освобождаване я води до оргазъм. Тя лесно може да бъде доведена до перверзни връзки. Фактически, тя рядко казва „не“ на каквото ида е предложение на любовника си. Садистите лесно намират нейното приятелство, защото тя окуражава проявите на садизъм за нейна сметка. Не протестира, докато не е наранена.
Има склонност към фетишизъм към дрехи и бижута. Предпочита да иоси една или няколко скъпоценности по време на акта. Обици с дълги висулки, пръстени, гривни, които се пързалят нагоре-надолу. Някои подробности от облеклото възбуждат партньора и колкото и нея – дълги найлонови чорапи, ръкавици, колани. От нея се очаква да вземе участие в ненормално поведение. Тя би приела също доминираща роля, ако това харесва на партньора и.