Евгения Калканджиева ще продава бизнеса си

Бременната шефка на модна агенция „Визаж“ Жени Калканджиева продава бизнеса си и се кани да емигрира в Испания при свекърва си. Жени искала синчето й Георги, което трябва да се роди на 11 септември, да живее в по-цивилизована и спокойна обстановка, а самата тя да се избави от завистта, интригите и непрестанния стрес около организирането на разни модни събития.

Кандидати да купят „Визаж“ вече били нейни турски спонсори – бижутерска къща „Алтънбаш“. Офертата на турците, отправена към Жени, обаче била едва 300 000 долара, което е почти наполовина от това, което тя искаше миналата година. Калканджиева засега се ослушвала, тъй като се надявала, че съдружничката й Албена Петрова, която върти италианския офис на фирмата, ще намери купувачи, склонни да се бръкнат с поне половин милион евро.

Бизнес-отрочето на Жени “Визаж” бе създадено в зората на демокрацията с помощта на братя Маргини. Мълвата дълго спряга името й с Красимир Маргин, който според слуховете давал парите за модната агенция. Според една от най-разпространените клюки в средата на 90-те години красавицата бе пребита пред офиса си именно от своя любовник-сикаджия, на когото дръзнала да се опълчи.
Тогава тя се отърва със спукан далак, а спешна операция в „Пирогов“ спаси живота й.

Клюката носи още, че Маргина дълги години не разрешавал на държанката си да се омъжи и чак след като братята Маргини бяха вкарани в затвора, Калканджиева дръзна да завърти връзка с 10 лета по-младия от нея Тачо и дори да се омъжи за него.

Тъй като семейството на бъдещия татко има солиден бизнес в Испания с ресторанти, сега Тачо настоявал пред Жени да се преместят при родителите му, които да им помагат в отглеждането на бебето. Това била и истинската причина за желанието на Калканджиева да продаде „Визаж“. /БЛИЦ