Джаджи за мързеливци

djadjiМързелът е двигател на прогреса. Именно благодарение на него се появяват все повече нови джаджи и устройства, които правят живота ни по-лесен. Ето някои такива устройства за мързеливци, които наскоро се появиха на пазара или тепърва ще ги видим.

Косачка
Когато тази косачка бъде пусната в продажба, ще се образува опашка. Тъй като тя е уникална. Няма нужда да бъде зареждана с гориво, защото си има слънчеви батерии. Дори не трябва да бъде управлявана – електронният й мозък ще направи това вместо вас. Само я включвате, сядате с биричка в ръка и гледате как подкосява тревата.

Машина за палачинки
Задължителна е за всички, които имат голямо семейство с много деца. Това устройство ви спестява време и нерви, а участието ви в целия процес е минимално.

Електрически чайник
Той наистина е за мързеливци. Когато водата в него закипи, няма нужда да го вдигате, за да я налеете в чашата. Само го накланяте и готово.
Умен телефон
Той ще ви позволи да бъдете пълен господар на дома си. Телефонът със специално програмно обезпечение може да управлява другите домашни електроуреди с помощта на устройство, включено в розетката.

Скейтборд
За да управлявате този скейтборд, не е нужно постоянно да се оттласквате с крак. Той има водороден двигател, който ви позволява да се придвижвате със скорост до 15 км/ч.

в-к Стандарт