Детските дрехи Orchestra вече и в България

„БЕБИТТА“ е създадена в гр. Варна през 2003 г., въплъщавайки в себе си нова концепция за продуктов микс и обслужване при продажби на едро и дребно на детски стоки. От създаването си досега, фирмената политика на фирмата е да предлага всичко необходимо за едно дете, осигурявайки богата гама от дрехи, обувки и аксесоари.

Основна философия на Бебитта е намирането на индивидуален подход за задоволяване желанията на клиентите при техния избор. Развитието на този стремеж води до сътрудничество с френската фирма за детски стоки ORCHESTRA.

Създадена през 1995 г., за краткия период на съществуване, марката успява да се наложи и е добре позната със своите над 350 франчайзинг магазина в 30 страни. Продуктовата листа на компанията включва богата цветова гама дрехи (от новородено до 14 годишни деца), обувки (от No. 16 до No. 38), ръчни часовници, слънчеви очила и други аксесоари. Всеки сезон колекцията на ORCHESTRA надхвърля 2 000 модела.

Комбинацията от дизайн, мода и качество е основният елемент, даващ идентичност на дрехите ORCHESTRA. Стилистите на фирмата съчетават практичност с висока креативност и последни модни тенденции.

Всеки сезон ORCHESTRA се стреми да предложи пълна модна линия, чиято цел е да включи всичко, от което децата имат нужда и най-вече да задоволи техния вкус по отношение на дизайн и удобство.

Четете още във fashion.bg