Демонтаж на остъкления (витрини)

Демонтаж на остъкления  и извозване

Напоследък се наблюдава интересна тенденция свързана с фасадите на магазините. Все по-голяма част от тях си монтират от модерните стъклени витрини, които добиват все по-голяма популярност на родния пазар. Всички по-големи хипермаркети, магазини или офиси използват стъклени витрини, за да преградят или остъклят помещението си. Ако и Вие смятате скоро да смените старите си витрини и да се възползвате от удобствата и другите предимства на модерните стъклени остъкления, то най-добре се обърнете към някоя фирма „Кърти, чисти и извозва”, която да се заеме с демонтирането и изхвърлянето на старото остъкление.

Съвременните остъкления придават нов, по-красив външен вид на сградата. Те са перфектния избор за остъкляване на търговски центрове, офиси, хипермаркети и всяка друга сграда, която се нуждае от простор и представителен външен вид. PVC остъкленията с груби рамки вече не са на мода и все повече хора гледат да се отърват от тях, когато им се открие възможност. Модерните стъклени витрини и остъкления притежават редица предимства. Освен, че придават по-красив външен вид на сградата, те осигуряват перфектна видимост в помещенията, което пък от своя страна може да намали разходите за осветление. Стъклените витрини или остъкления могат да бъдат изработени в най-различни цветове и форма, според изискванията и предпочитанията на клиента. Стъклото, от което се произвеждат стъклени витрини и остъкления може да бъде флоатно или триплексово. Флоатното, е по-евтино, но за сметка на това, е по-опасно за хората, тъй като при счупване се троши на големи и остри парчета, докато триплексово при удар се напуква или натрошава на миниатюрни парченца, които не могат да навредят сериозно на здравето ни.

Демонтирането на стъклено остъкление или витрина, е трудна и отговорна работа. Стъклата трябва да бъдат свалени по възможно най-безопасния начин, за да не пострада някой човек. След което да бъдат изхвърлени на специализирано сметище, тъй като плоски стъкла и всякакви други строителни отпадъци, е забранено да се изхвърлят в контейнерите за битови отпадъци, това се отнася и за всякакъв вид техника и мебели. При наличието на такива може да направите комплексна услуга за изхвърляне на стари мебели, всякакви видове строителни отпадъци и ненужни вещи. С ангажирането на фирма, която да се заеме с тях, Вие си гарантирате, че всичко около тяхното премахване и изхвърляне ще премине по план.