Двама пловдивчани са заловени в момент на кражба вчера

Двама пловдивчани са заловени в момент на кражба вчера. Около 14.30 часа  в района на “Локомотивно депо” в града служители на Първо РУ задържали В.В. /31г./ и Г.Г./28г./. Мъжете току що били изнесли от склада на депото 200-килограмово локомотивно колело и се канели да го натоварят в паркиран наблизо микробус. Те са задържани в ареста за 24-часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
Пиян мъж е задържан при опит да подкупи полицаи в Пловдив. Около 22.00 часа в Пето РУМВР бил получен сигнал за възникнал междусъседски скандал в жк “Тракия”. Пристигналите на място униформени служители установили, че виновен за кавгата е Д.А. /35 г./. Той бил във видимо нетрезво състояние. Мъжът започнал да обижда полицаите, после им хвърлил 55 лева, за да си тръгнат. Д.А. е бил задържан в ареста на Пето РУ за 24 часа.
Дете беше намерено удавено в село Долнослав вчера. Около 19.30 часа Г.Д. /34 г./ открила трупа на 4-годишната си дъщеря в басейн за гасене на вар в бившия “Варовъзел”. Причините за смъртта на детето се изясняват.